« How walkable is Sommelsdijk   |   Main index   |  Nikon D3 and D300 announced »

Verlichte Boerderijen Route Goeree-Overflakkee

September 3, 2007 | Comments (0)

De Boerderijenstichting Zuid-Holland organiseert op Goeree-Overflakkee twee verlichte boerderijenroutes. De boerderijen zijn verlicht op de vrijdag- en zaterdagavonden 31 augustus, 1, 7, 8, 14 en 15 september 2007.

De bezitters van een TomTom met recente software kunnen de twee routes downloaden. De zip moet uitgepakt worden op je computer en de ITN bestanden moeten op de TomTom in de itn directory geplaatst worden waar na ze op te roepen zijn onder de ‘Reis-Planner’ via ‘Laad Reisplan’ als Boerderij_Route_1_(Go) en Boerderijen_Route_2_(Go).

Route 1 start — dit in tegenstelling tot de officiele route — vanaf de molen in Sommelsdijk.
Verlichte Boerderijen Route 1 TomTom screenshot (16kb)

Route 2 start vanaf de VVV in Ouddorp.
Verlichte Boerderijen Route 2 TomTom screenshot (16kb)

De berekende route op de TomTom zal ongetwijfeld iets afwijken van de route in op de Verlichte Boeredijen site afhankelijk van hoe de route gepland wordt (Snelste route, Kortsteroute etc…).

Voor meer informatie zie www.verlichteboerderijen.nl. De routekaart met een boekje met informatie over alle boerderijen te krijgen bij o.a. de VVV’s in Middelharnis en Ouddorp verkrijgbaar, bij de boekhandels Vroegindeweij in Middelharnis, de Bruna in Oude Tonge, Van der Boom in Sommelsdijk voor slechts €2,—.

Veel plezier
— Janco

Comments

1:

Ik heb afgelopen zaterdag de route gereden en moet zeggen dat het redelijk goed ging. Ik heb als variatie het Sas na Oud Kraaierdijk 5 gereden zodat je aan de overkant van het water een mooie foto kan maken.

Posted by: :) janco at September 10, 2007 10:49 PM

Post a comment

Use the form below to add your relevant comments, suggestions. Be aware that I reserve the right to edit any raw language, abusive and/or inappropriate comments that's too far off topic or remove it all together.


Line breaks and paragraphs are inserted by default; the following html tags are allowed: a href, b, br/, p, strong, em, ul, li, and blockquote. It is Gravatar enabled!